2013. szeptember 7., szombat

KÖZMÉDIA NAPJA

Szeptember 07.-e van egy nap amikor nem azért utazunk Budapestre mert éppen valami vizsgálatra megyünk hanem azért ,hogy kisfiunk Ádám találkozzon a TV Macival  a Süsüvel és még nagyon sok mese figurával.

Reggel hajnal 4:30 perc csörög az óra . Én hozzá vagyok szokva hiszen Én ha dolgozni megyek félórával korábban kelek. -Kisfiam jó reggelt ébresztő mondom neki halkan a fülébe súgva. Megyünk a Süsühöz meg a TV Macihoz. Ádám kinyitja szemét és már minden megy is a maga útján nem hisztizik nem nyűgösködik mert tudja hogy ez mind Ő érte van kitalálva.Mikor oda értünk azt se tudtuk hirtelen merre menjünk annyira sok program volt. Mindjárt meg kerestük a Süsüt na meg a TV Macit volt is nagy öröm mindenki szemében hiszen erre vártunk mindannyian. Hangsúlyozom  végre nem orvoshoz mentünk hanem kikapcsolódni. Jó ha ilyenről is tudok írni itt a blogban. De inkább beszéljenek a képek.
1 megjegyzés:

  1. Nagyon örülök, hogy mi is részesei lehettünk ennek a kirándulásnak, és örülök annak is, hogy jót tudtunk beszélgetni! Ádám az egész úton oda- és visszafelé is nagyon okosan viselkedett, nagyon ügyesen válaszolt a kérdésekre, elmesélte, hogy mi történt vele egész nap. Büszkék lehettek erre a fiucskára, aki ilyen kicsi kora ellenére teljesen tudatában van annak, hogy mi történik vele, és mi vár rá. Szerintem van okotok az optimizmusra, ez a kisfiu nagyon meg akar gyógyulni! Sok sikert kívánunk Nektek és sikeres, jó utat a közelgő utazáshoz! Csete család :)

    VálaszTörlés