2014. március 15., szombat

Fejlődés nagy léptekben!

Az el múlt időszakban nem sokat írtam Ádám fejlődéséről,de nem azért mert nem fejlődött . Sőt elmondhatom hogy az el múlt pár hónapban igen is sokat léptünk előre. Javult Ádám test tartása sokat erősödött és nem utolsó sorban javult az egyensúlykezelése. Múlt hónapban voltunk Győrben Surányi Kornélnál. Ő egy speciális terápiát programot fejlesztett ki amit igazából nem árult el nekünk, de arra igen is rávilágított minket ,hogy Ádám egyensúlya rendben van. Nagyon sajnálom , hogy olyan feltételekkel dolgozik amik számunkra teljesen elfogadhatatlan, pedig biztos vagyok benne hogy igen is tud valamit! Hogy mindenki értse miről van szó leírom pár sorban amit Ő mondott és a végén meg látjátok miért is írom ezt le.
- 1 . Kornél elmondása szerint az Ő módszere csak úgy működik ha minden mást abba hagyunk. Tehát vállalnunk kéne azt hogy mindent feladunk és csak az Ő meghatározott feladatait csináljuk. Mi ezt nem tehetjük meg jelenleg hiszen tudjátok műtétre várunk ami nyáron lesz az Egyesült Államokban St Louis-ba. Annyit viszont elmondott Kornél, Ádám egyensúlyával nincs baj . A baj az hogy a sok rossz berögződést kell leépíteni ilyen a kapaszkodás , ez helyet a támaszkodásra kell fektetni az erőt. Néztünk a feleségemmel mint Jenő a moziban. Sokat beszélgettünk erről a találkozásról  mert valahogy mind a ketten úgy éreztük hogy ez az ember valamit tud . Ádám kezébe nyomot egy nagyobb tábla hungarocelt amire támaszkodni kellet. Ádám megállt nem dőlt el sőt még lépet is vele. Rávilágított arra is minket hogy a " Z  " ülés nem jó mert az a beülés fél formája ( ha bele gondoltok igaza van ). Ülés szempontjából csak is a terpesz ülés a jó, támasztással.
Na most jön a lényeg , át beszéltük a dolgokat Ágival és úgy döntöttünk hogy azt a morzsát amit megosztott velünk betartjuk Ádámnál . Nem csalás nem ámítás lásd a saját szemeddel itt a videón. Ádám egy bottal el kezdet járni pedig előtte megállni is csak pár másodpercig tudott .  
Kornél mondata a fülemben cseng : Ádámnak a járás nem pálya! Tehát ez azt jelenti , hogy Ádám megfog tanulni járni önállóan!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése