2014. július 13., vasárnap

2014.július.12. szombat

A mai napon hétvége lévén nem volt terápia.A Havenhousban az ebédlőbe már úgy sétál ki Ádám,a reggelihez, és a vacsorához is.Ma reggeli után ellátgattunk a PURINA FARMRA. Ez egy hatalmas farm,ahol nagyon sok állat van,s itt gyártják a állateledeleket.Ádámnak mint mindig,itt is rengeteg dolga akadt.Először is megrakta a traktor utánfutóját kukoricával,
majd megfejte a tehenet Steve bácsival.
A kismalacoknak kukoricát kellett adni,mert nagyon éhesek voltak,össze is vesztek!
A nyuszikat  pedig szénával etette meg Ádám.
Voltak lovak,bárányok,szamarak,amiket csak nézni szabadott,de megsimogatni nem.Volt baromfi rész,tyúkok,kakasok,kacsák tömkelegével.Ádám a kecskéket hiányolta,mert azokat nem láttunk.Közölte is velünk,hogy bizony az ő farmján lesznek kecskék is.Még volt egy külön épület,amiben cicák és kutyusok voltak.A kutyusokat meg lehetett simogatni.Ezek nagyon okos,díjnyertes kutyák.Hogy milyen ügyesek,azt műsor keretében be is mutatták.
A nap végén egy John Deere traktor platóján utaztuk körbe a farmot.
Meg is kérdeztem a kicsi fiamat,hogy ha nagy lesz és gazda lesz,ahogy azt szokta mondani,akkor neki is itt lesz farmja?Mire közölte velem a legnagyobb komolysággal:" Anya! Nekem a Hungarian Sárinál lesz a farmom!!!" Tudni kell,hogy a Sári az én (Ádám édesanyja) keresztanyukám,akiknek nagy gazdaságuk van,és Ádám ott szeretne gazda lenni!A Hungarian szót pedig az elmúlt hetekben,naponta többször hallotta tőlünk,mivel akár hova mentünk,mi mindenhol elmondtuk,hogy "we are Hungarian"(mi Magyarok vagyunk).Ádám össze hozta az angolt a magyar  nyelvvel.Ez annyira aranyos volt az ő kis komolyságával,hogy azóta is mosolyogjuk! A Hungarien Sári,szerintem ez a családban szlogen marad!!! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése