2015. július 3., péntek

Egy évvel az SDR műtét és az ortopéd műtét utáni állapot

El múlt egy év a nagy műtét óta. Igazából nagyon látványos a fejlődés . Ha azt mondom , hogy Ádám a műtét előtt is nagyon ügyes volt de amire azóta képes az igazán látványos. Egy rövid kis filmet készítettem erre az alkalomra azt itt meg is nézhetitek:
Az óvodát már nagyon várja Ádám . Az elöző bejegyzésemben említettem egy nagy feladatot még meg kell oldanunk, igen  sikerült . Eladtuk a házunkat Nagycenken amit igazán nagyon sajnálunk hiszen nagyon sok jó emlék fűz minket ide hiszen Ádám itt élte kis életét innen indultunk a nagy útra ahol Ádám kapott egy esélyt a jobb életre. Nagyon sok jó embert ismertünk meg ez alatt a négy év alatt míg itt laktunk. Nem győzöm újra meg újra megköszönni mindenkinek aki segített nekünk abban hogy Ádám eljuthasson a világ egyik legjobb professzorához hogy ő segíthessen Ádámon.
Sikerült olyan ingatlant vásárolnunk ami akadály mentes nem kell lépcsőzni ami igen nagy könnyebbség mindannyiunknak. Új élet vár szinte mindenkire a családban , ez egy nagy változás de azt gondolom és remélem megéri hiszen Győrben lényegesen több lehetősége lesz Ádámnak. Sajnos a júliusban esedékes Varsói terápiát vissza kellett mondanunk hiszen sem időben sem anyagilag nem tudtuk ezt most bevállalni . Talán ha minden lezajlik akkor jövőre tavasszal ismét eljuthatunk egy intenzív terápiára Varsóban , de az is lehet hogy itt Magyarországon is megtudjuk már oldani és akkor nem kell olyan messzire utazni, de ez még igen csak a jövő zenéje.

Irás : István Édesapa

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése